Lugnet logotyp
Lugnet logotyp

Bastuavdelning

exempelbild

Basta med hela familjen under ert besök

I familjebadet finns badets bastuavdelning. Här finns två bastur, en våt- respektive torrbastu. I direkt anslutning finns två duschar och en toalett. Färgsättningen är något dämpad i förhållande till det angränsande bassängrummet, allt för att ge en avslappnad atmosfär. Här har du utsikt ut mot hoppbackarna. Bastuavdelningen följer familjebadets öppettider, annan tid håller bastuavdelningen stängt.

Båda basturna är tillgängliga med rullstol med vändradie 1,3 meter. Våtbastun har extra utrymme för två badrullstolar i direkt anslutning till dörr. Handledare vid nedre sittlav gör det också möjligt att förflytta sig från rullstol till sittlav. Ett gemensamt varmrum är tillgängligt för rullstol och utrustat med lösa möbler. I direkt anslutning till detta utrymme finns två duschar, varav den ena har utökad tillgänglighet samt duschblandare med rörlig duschslang. En RWC med fällbart skötbord är belägen i nära anslutning till bastuavdelningen.

Här bastar alla tillsamman utan att någon behöver identifiera sig som ett visst kön. Badkläderna ska därför vara på.

Sidan uppdaterades

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan så tar vi tacksamt emot dem. På det sättet kan vi arbeta för att göra innehållet på sidan ännu bättre.

Beskriv vad som felaktigt eller saknades

Ange din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling. Du kan läsa mer om det på sidan offentlighetsprincipen.