• 4.5°C
  • 4.5°C
  • 4.5°C

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Lugnets reception
Telefon: 023 ‑ 835 00*
info@lugnet.se

*Vardagar kl 08.00-17.00 kommer kontaktcenter att besvara ditt samtal.

Falu kommun
Kontaktcenter (inklusive växel och reception)
kontaktcenter@falun.se
Telefon: 023-830 00

idfyed

Det digitala spårkortet

Det digitala spårkortet är till för dig som besökare för att göra det enklare och lite roligare att komma till Lugnet. Vi gillar att du är här och det vill vi visa.

Oavsett hur du har köpt ditt spårkort så kan du checka in när du kommer till oss. Det kommer att löna sig att checka in, det kommer du att märka!

Är du inte på plats på Lugnet så köper du ditt spårkort i vår webbshop som du hittar om du klickar härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster!

När du kommer till oss kan du sedan scanna qr koden vid starten av skidspåren och då känner appen av att du har betalt. Har du inte betalt kan du göra det på plats i appen.

Du kan börja med att ladda ner appen Idfyed så slipper du stå ute i kylan och göra det.

Ladda ner Idfyed på App Store: https://apps.apple.com/se/app/idfyed/id956829343länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ladda ner Idfyed på Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.diglias.loginapp&hl=svlänk till annan webbplats

Idfyed är en identitetstjänst som gör det enkelt och säkert att identifiera sig. Endast relevant information delas, alltid med full transparens och ditt samtycke.

Efter din första registrering kommer du att motta en välkomnstgåva av oss! Bara en sån sak!

Nästa gång du kommer, scannar du en QR-kod som känner av att det är du och om du har giltigt spårkort. Köpte du endags kort sist så kommer du att kunna göra det igen på samma sätt i appen. Sen är det bara att hoppa på spåren!

Fördelar med det digitala spårkortet

Glöm inte att checka in varje gång du besöker oss, vi lovar att det kommer att löna sig!

Vi gillar att du är här och det vill vi visa!

priser 2019
Sidan uppdaterad 2019-11-06