Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Lugnets reception
Telefon: 023 ‑ 835 00*
info@lugnet.se

*Vardagar kl 08.00-17.00 kommer kontaktcenter att besvara ditt samtal.

Falu kommun
Kontaktcenter (inklusive växel och reception)
kontaktcenter@falun.se
Telefon: 023-830 00

Träningsläger

Träning, teori, fritid och boende – allt inom en radie av 500 meter!

Lugnet är en imponerande anläggning med unika resurser. Med sju idrottsarenor, boende och aktiviteter samlat inom en radie av 500 meter är Lugnet perfekt för ett komplett träningsläger. Behövs avbrott från träningen finns gott om möjligheter till aktiviteter: inom- och utomhusbad, motionsspår och vandringsleder i friluftsområdet, äventyrsgolf, bowling, gps-äventyr, en hisnande tur upp i hopptornen och ett besök på Lugnets skidmuseum eller kanske hyra MTB eller en segway.

Eller varför inte ett besök i världsarvsattraktionen Falu Gruva med Gruvmuseet och alla spännande miljöer i Världsarvet?

I samtliga paketpris ingår: Logi, två träningspass/dag, teorilokal, frukost, lunch och middag med träningsanpassad kost.

Kontakta Bokningen för mer information.

Hotellpaket

JoFre sport logotyp

Scandic Lugnetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Del i 3-bäddsrum på Scandic Hotel. Pris per person och dygn från 750 kr för ungdom upp till 12 år, och 810 kr för vuxen över 12 år.


Stugpaket

JoFre sport logotyp

Lugnets Camping & Stugby

Modern stuga med fem bäddar, TV, minikök, dusch/wc och torkskåp. Pris per person och dygn från 570 kr för ungdom upp till 12 år, och 620 kr för vuxen över 12 år.


Klassrumspaket

JoFre sport logotyp

Klassrum i närområdet

Klassrum för tolv personer. Pris per person och dygn från 410 kr för ungdom upp till 12 år, och 460 kr för vuxen över 12 år.

Sidan uppdaterad 2017-10-30