Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Elever som står runt i en ring

Stöd och service

Vi är väldigt måna om att du ska må bra och trivas hos oss. Vår samordnare stöttar dig kring ditt boende och med kopplingen mellan skola och idrott.

Stöd och service

Vi är väldigt måna om att du ska må bra och trivas hos oss, och vi stöttar upp våra NIU-elever ur flera perspektiv. Vi har en rektor som är inriktad mot idrottsutbildningarna, vi NIU-lärare är mentorer åt våra elever och stöttar därmed kring hela studiesituationen, vi har en fysioterapeut som stöttar våra elever vid skador och vi har en boendesamordnare som stöttar kring boendesituationen för de elever som bor i våra lägenheter.

Boendesamordnare

Vår samordnare, Sofie Edquist, finns till för att hjälpa dig som bor i skolans lägenheter. Du kan få stöd och service i dina frågeställningar och med eventuella praktiska saker som rör din boendesituation.

Fysioterapeut

Våra elever har tillgång till en fysioterapeut (förut var titeln sjukgymnast) under hela studietiden. Vid eventuell skada får du med kort varsel tid hos Fysioterapeuten. Besöket bokas genom din lärare/ tränare och är kostnadsfritt.

Vår fysioterapeut har arbetat länge med att rehabilitera idrottande ungdomar och vuxna elitspelare och är specialutbildad inom ortopedisk medicin, akupunktur och idrottsmedicin.

Kontaktuppgifter

För att komma i kontakt med oss, hör av dig till:

Sidan uppdaterad 2020-02-24