Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Elev som ska lyfta en skivstång

Styrkelyft på NIU

När du väljer att gå vår inriktning inom styrkelyft får du följa ett personligt tränings­program för maximal utveckling i knäböj, marklyft och bänkpress. Utbildningen är ett samarbete med elevernas huvudsakliga tränare och kompletterar den vanliga träningen.

Individanpassat upplägg

Träningsupplägget är individanpassat och alla elever tränar på sin nivå. Utbild­ningen utvecklar eleverna att förstå sig själva både mentalt och fysiskt och därmed sina utvecklingsmöjligheter inom idrotten.

Plats för utbildningen

Träningen för styrkelyft äger rum i väl funktionella träningsanläggningar både på Kristinegymnasiet, Lugnetgymnasiet och i Måndagsklubbens topprustade lokal i Främby Hallar.

Instruktör

Tränare för inriktningen styrkelyft och ditt personliga träningsprogram är Jaime Contreras Tittonen. Han är utbildad gymnasielärare inom idrott och har även jobbat som Fitness-tränare sedan 2002 och som CF-tränare sedan 2011. Han har ett flertal utbildningar inom träning, bland annat CrossFit Level 1 CrossFit och utbildar dessutom gruppträningsinstruktörer åt Svenska Gymnastikförbundet.

Mer information

Här hittar du informationsblad om Idrottsutbildningar Pdf, 1.1 MB, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Jaime Contreras Tittonen

Telefon: 070-7501668
E-post: jaime.contreras@falun.se

Sidan uppdaterad 2020-11-11