Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Avgifter

Deltagaravgift för att vara med i Kulturskolans verksamhet

Vi debiterar en gång per termin. För höstterminen kommer fakturan i oktober och för vårterminen kommer fakturan i mars. Om man tidigare anmält e-faktura eller autogiro i Falu kommun debiteras man automatiskt även för Kulturskolans avgift. 

Betalar du för en ämneskurs ingår även orkester, ensemble och musikteori, om du väljer att delta i dessa aktiviteter. Som elev i Kulturskolan får du även vara med på våra konserter och föreställningar.

Om du vill delta i två eller fler verksamheter, betalar du bara full avgift för en av dem och halv avgift för de övriga. Den reducerade avgiften gäller inte kör.

Avgifter per termin

Kör

300 kr

Instrumentundervisning i grupp, 4 och fler deltagare

625 kr

Dansgrupp

600 kr

Teatergrupp

600 kr

Slöjdgrupp

600 kr

Konstgrupp

600 kr

Ämneskurs musik/solosång

830 kr


Eventuell instrumenthyra och kostnad för notböcker tillkommer.

Garanti

Kulturskolan har en garanti för ett antal lektionstillfällen på ett läsår. Om Kulturskolan inte kan leva upp till garantin kommer justering av fakturan att göras i efterhand. Observera att om eleven är sjuk eller ställer in så räknas det som ett erbjudet lektionstillfälle.

För dig som är ny elev erbjuder vi en gratis provlektion. Därefter gäller full terminsavgift om inte platsen har sagts upp via uppsägningsformuläret innan nästa lektionstillfälle.

Säga upp plats innan terminstart

För dig som redan är elev har du kvar din plats så länge som du inte meddelar att du vill säga upp den. Full terminsavgift gäller vid påbörjad termin. Uppsägning av plats måste ske innan terminsstart, via uppsägningsformuläret.
Tänk på att lämna tillbaka det instrument du eventuellt hyr, när du avslutar din plats.
Efter terminsstart sker ingen reducering eller återbetalning av avgift för innevarande termin. Det gäller även instrumenthyra.

Sidan uppdaterad 2021-10-12