Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Ett litet barn med målarfärg i ansiktet

Aktiviteter,öppettider och anmälan

Alla våra tre åldersspann börjar med 0 år, har man ett litet barn är man alltid välkommen till oss på öppna förskolan oavsett "ålder" på öppettiden. Våra åldersgränser är inte absoluta, ni kan stanna i grupperna tills ni känner att det är dags för något av våra andra ålderspann. Ni kan komma och gå när som helst under öppettiden.

Barn 0-6 månader

  • Onsdag 8.30-11.30
  • Torsdag 13.00-15.30

Babyrytmik

När du sjunger, ramsar och dansar med ditt barn stimuleras alla sinnen hos barnet. Sinnesupplevelser som leder till stimulans av hjärnan som leder till utveckling. Det är du som vuxen som gör rörelserna åt ditt barn eftersom barnet inte har motoriken än.

Hos oss hittar du böcker som passar att läsa för små barn. Fortsätt sinnesupplevelsen och läs dom här eller låna hem en/två böcker för att fortsätta läsa hemma.

Barn 0-18 månader

  • Måndag 13.00-15.30
  • Onsdag 13.00-15.30

Musiklek

Nu utvecklas motoriken fort, barnen använder sina kroppar mer och mer. Du som vuxen är med, visar samt hjälper till när motoriken inte finns. Barnen använder hela sina kroppar och lever sig in i rörelsesångerna . Under musikleken tar vi även fram våra instrument och alla spelar med i sångerna, orden får dom vuxna stå för.

Barn 0-6 år

  • Måndag 9.00-11.00 Parklek i Hästtorgsparken
  • Torsdag 8.30-11.30
  • Fredag 9.00-11.00 Parklek i Kålgårdsparken

Här har vi öppet för små och stora barn tillsammans. I de här grupperna plockar vi fram lite svårare spel, pussel och skapandematerial för de äldre barnen. Samtidigt är vi rädda om våra småsyskon och tar hänsyn till dom.

Musiklek

Musikleken riktar vi till både små och stora barn med mer fokus på de äldsta barnen. Här behärskar de äldre barnen sina kroppar och motoriken håller på att förfinas. Sånger där hela kroppen får vara med och utmanas i stora såväl som små rörelser är populära. Vi spelar också med våra instrument.

Sidan uppdaterad 2022-06-20