Lugnet logotyp
Lugnet logotyp

Resa till Lugnet

Det är alltid enkelt att hitta hit. VM-arenan Lugnet ligger cirka en kilometer från centrala Falun - vi pratar alltså om gångavstånd!

Bil

Du kommer till Lugnetområdet via riksväg 69/E16 (Lugnetleden). Svänger du in vid Lugnetrondellen så hittar du en stor gratisparkering mitt emot ishallen där du kan parkera utan avgift

Buss

Vill du hellre ta en buss så fungerar det utmärkt. Dalatrafiks stadsbussar stannar direkt utanför Lugnets huvudentré, där du har nära till alla anläggningar och naturen. Linjerna 12 och 153 är de du ska ta för att lättast komma hit. För mer information om lokaltrafiken besök Dalatrafiks webb.

Tåg

Tar du tåget till Falun kommer du till Resecentrum, som även det ligger i centrala Falun. Även från Resecentrum går det bussar upp till Lugnet, och taxistationen ligger alldeles utanför entrén.

Gå eller cykla

Vill du hellre gå eller cykla så fungerar även det. Det finns flera gång- och cykelvägar från centrum som går upp till Lugnet. Följ skyltningen!

Sidan uppdaterades

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan så tar vi tacksamt emot dem. På det sättet kan vi arbeta för att göra innehållet på sidan ännu bättre.

Beskriv vad som felaktigt eller saknades

Ange din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling. Du kan läsa mer om det på sidan offentlighetsprincipen.