Lugnet logotyp
Lugnet logotyp

Allmänhetens tider

Tider för allmänheten till sporthall, isytor och friidrottsarena.

Allmänhetens åkning, sporthall och friidrottsarena

Allmänheten har alltid tillgång till en massa tider på Lugnet - under hela året. Det gäller både sporthall, isytor och friidrottsarena. Under allmänhetens tider kan du se när de olika anläggningarna är öppna för dig.

Viktigt att notera är att någon organiserad träning inte är tillåten under timmarna som är avsatta för allmänhetens tider och att alla som kommer är välkomna att vara med på någon av de aktiviteter som dragits igång. Varje sällskap ska även ha med sig en ansvarig vuxen.

Allmänhetens sporthall

Badminton, bordtennis, innebandy, basket, handboll, volleyboll och fotboll är de aktiviteter som gäller i första hand. Allt bygger också på att du har med dig din egen personliga utrustning som exempelvis klubbor, racket och bollar. Nät, bord och mål är sådant Lugnet ställer upp med.

Länk till webbschema Länk till annan webbplats.

Allmänhetens åkning på is

Allmänhetens åkning sker på Lugnets isarena. På bandyplanen sker åkningen utefter väderlek. Finns det inga tider i listan så är det ingen tid för allmänhetens åkning.

Länk till webbschema Länk till annan webbplats.

Allmänhetens löpning på friidrottsarenan

Under sommarhalvåret öppnar vi friidrottsarenan för att du ska kunna komma och nyttja löparbanorna under specifika tider utan kostnad.

Länk till webbschema Länk till annan webbplats.

Info kring tiderna som syns på webbschemat

Ändringar av tider kan förekomma. Vi förbehåller oss rätten att snabbt ställa in om övrig verksamhet kräver det.

Vid frågor kontakta bokningen@falun.se

Andra aktiviteter

Boka biljetter idag!